Полицията в София издирва близки и познати на починал мъж. Второ

...
Полицията в София издирва близки и познати на починал мъж. Второ
Коментари Харесай

Столичната полиция търси съдействие за установяване на самоличност

Полицията в София търси близки и познати на умрял мъж. 

Второ районно управление (на МВР) в столицата търси съдействието на жителите за установяването на самоличността на умрял мъж. На 2-ри август 2023 година по време на обход в районна на Централна жп гара чиновници от Зоналното жандармерийско ръководство намират тялото на мъжа от фотографията. 



Той бил облечен с черно яке, тъмнозелена тениска с дълги ръкави, черен спортен екип със сини кантове и бели маратонки. В него е открита мъжка черна чантичка със сумата от 109 лева и отворена кутия цигари, написа

При осъществената здравна експертиза било открито, че повода за гибелта е солиден инфаркт на миокард. Видимата възраст на умрелия е сред 65 и 75 години, растеж към 170 см, обикновено телосложение, коса-бяла, брада-бяла с дължина към 1 см. Мъжът има признак – татуировка, изобразяваща плетеница от риби, ситуирана вдясно на гърдите под мишницата. След оповестяването му за търсене и в границите на полицейските дейности, специалисти от НКК създадоха фотография благодарение на фоторобот.

Гражданите, които имат информация за самоличността на мъжа от фотографията, могат да алармират на тел. 02/9820838 и 02/9820820.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР